Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
20. 1. 2018

běh pro zdraví


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Smetana Michal#209#00:16:00Detail
2. Doležal JaromírPraha 8 - Bohnice#71#00:17:56+00:01:56Detail
3. Jung RomanKarlštejn#206#00:20:32+00:04:32Detail
4. Jandalová HanaBěleč#145#00:20:48+00:04:48Detail
5. Humlová EliškaStřela Žebrák#236#00:20:52+00:04:52Detail
6. Valuchová JulieZŠ Bratří Venclíků#202#00:23:06+00:07:06Detail
7. Valuchová VeronikaZŠ Bratří Venclíků#201#00:24:32+00:08:32Detail
8. Vykysalá HanaLokomotiva Beroun#230#00:24:52+00:08:52Detail
9. Konopáčová KateřinaHO Mimal#231#00:24:52+00:08:52Detail
10. Krtková Michaela#162#00:29:57+00:13:57Detail
11. Somrová Tereza#65#00:32:23+00:16:23Detail
12. Krob JiříSK Halouny#193#00:37:17+00:21:17Detail
13. Krobová JitkaSK Halouny#199#00:37:20+00:21:20Detail
14. Krob VojtěchSK Halouny#194#00:37:20+00:21:20Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz