Oficiální Výsledková listina Safariběh ČSOB 2018
7. 4. 2018

5 km Kategorie Mdo60

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Doležal Martin#29#00:26:54.77Detail
2. Novotný RomanPřerov#141#00:27:34.03+00:00:39.26Detail
3. Urban MichalČervený Kostelec#478#00:28:02.29+00:01:07.52Detail
4. Pokorný JiříPraha -Řepy#158#00:31:45.22+00:04:50.45Detail
5. Labský MartinPraha#50#00:33:03.49+00:06:08.72Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz