Oficiální Výsledková listina Safariběh ČSOB 2018
7. 4. 2018

2 km dětský závod do 15 let Kategorie CH7

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Marynka JakubHorní Branná#558#00:11:48.90Detail
2. Blažek DanielFC Tatran Svoboda n.U.#506#00:11:54.34+00:00:05.44Detail
3. Novotný OndřejPřerov#572#00:12:10.79+00:00:21.89Detail
4. Blaščík Tobiáš SamuelAK Škoda Plzeň#757#00:12:23.95+00:00:35.05Detail
5. Blaščík Matyáš DominikAK Škoda Plzeň#756#00:12:47.72+00:00:58.82Detail
6. Seifrt Jan#729#00:13:23.41+00:01:34.51Detail
7. Koucký OtoHradec Králové#749#00:13:25.56+00:01:36.66Detail
8. Barton Bruno#504#00:13:53.72+00:02:04.82Detail
9. Černý Karel#779#00:14:35.11+00:02:46.21Detail
10. Roubík JanTrutnov#587#00:16:01.01+00:04:12.11Detail
11. Ševčík VojtěchZdobín#770#00:17:05.26+00:05:16.36Detail
12. Šimek ŠtěpánDvůr Králové nad Labem#608#00:17:08.40+00:05:19.50Detail
13. Sitný KristiánPětihosty#764#00:17:14.03+00:05:25.13Detail
14. Ponikelský JachymPonik Racing#582#00:17:38.41+00:05:49.51Detail
15. Lhotský MatyášTrutnov#740#00:17:43.59+00:05:54.69Detail
16. Henneberg ŠtěpánPardubice#786#00:19:08.88+00:07:19.98Detail
17. Seifrt Ondřej#730#00:20:08.97+00:08:20.07Detail
18. Kohout MichalVrchlabí#540#00:20:11.93+00:08:23.03Detail
19. Zavřel PetrKroměříž#624#00:23:04.15+00:11:15.25Detail
20. Králíček JakubVlčice#546#00:24:05.01+00:12:16.11Detail
21. Guman TomasTrutnov#519#00:25:37.03+00:13:48.13Detail
22. Uher AdamTřebouševes#773#00:27:54.74+00:16:05.84Detail
23. Skála JiříZábřezí - Vorlech#593#00:29:34.95+00:17:46.05Detail
24. Valeš Dominik#727#00:31:28.97+00:19:40.07Detail
25. Říha AlbertPardubice#588#00:31:34.36+00:19:45.46Detail
26. Zumr VojtěchČernilov#626#00:33:34.74+00:21:45.84Detail
27. Zumr OndřejČernilov#625#00:33:34.91+00:21:46.01Detail
28. Klaus KristianHradec Králové#537#00:33:44.37+00:21:55.47Detail
Assoumani AngeloTachov#501#Detail
Malý MiroslavMostek#556#Detail
Písař MarekSobětuchy#574#Detail
Písař TomášSobětuchy#575#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz