Oficiální Výsledková listina Safariběh ČSOB 2018
7. 4. 2018

2 km dětský závod do 15 let Kategorie D12

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Chrisstoffels FloortjeTelovychovna Dvůr Králové n/L#526#00:08:56.41Detail
2. Drbohlavová AnnaLSK Lomnice nad Popelkou#512#00:09:03.45+00:00:07.03Detail
3. Holanová AnežkaSokol Dvůr Králové nad Labem#785#00:09:29.67+00:00:33.25Detail
4. Sitná RozáliePětihosty#763#00:10:30.13+00:01:33.71Detail
5. Malichová TerezaLoko Trutnov#555#00:10:34.59+00:01:38.17Detail
6. Valešová Zuzana#728#00:10:35.80+00:01:39.38Detail
7. Spíchalová BarboraTrutnov#597#00:10:47.25+00:01:50.83Detail
8. Klimešová NicolDvůr Kralové n-L#539#00:11:00.68+00:02:04.26Detail
9. Doležalová Thea#509#00:11:08.64+00:02:12.22Detail
10. Drahonínská NikolaLukavec u Hořic#511#00:11:26.00+00:02:29.58Detail
11. Baranová AnnaHradec Králové#503#00:11:27.89+00:02:31.47Detail
12. Beránková LenkaHradec Králové#505#00:11:41.44+00:02:45.02Detail
13. Šarova EmaAC Praha 1890#605#00:11:45.47+00:02:49.05Detail
14. Bednářová AlžbětaAteltika Jaroměř#722#00:11:53.08+00:02:56.66Detail
15. Novotná LenkaDvůr Králové nad Labem#571#00:12:00.85+00:03:04.43Detail
16. Svobodová TerezaTrutnov#745#00:12:18.23+00:03:21.81Detail
17. Svobodová LucieTrutnov#744#00:12:23.11+00:03:26.69Detail
18. Košťálová VeronikaHořice#545#00:12:23.24+00:03:26.82Detail
19. Němcová AdrianaPraha#567#00:12:24.26+00:03:27.84Detail
20. Sitná AmeliePětihosty#762#00:12:24.94+00:03:28.52Detail
21. Štastná EliškaTrutnov#746#00:12:26.48+00:03:30.06Detail
22. Pokorná EliškaVlčice u Trutnova#579#00:12:32.24+00:03:35.82Detail
23. Nováková AlžbětaHradec Králové#570#00:12:36.45+00:03:40.03Detail
24. Geislerová SofiaDvůr Králové nad Labem#518#00:13:26.16+00:04:29.74Detail
25. Kalinová MichaelaHradec Králové#533#00:13:28.31+00:04:31.89Detail
26. Podolská HanaRychnov nad Kněžnou#743#00:13:32.97+00:04:36.55Detail
27. Konvalinová NelaNový Bydžov#542#00:13:41.65+00:04:45.23Detail
28. Lukášová Rozalie#552#00:13:51.41+00:04:54.99Detail
29. Brožová SáraDvůr Králové nad Labem#738#00:13:57.17+00:05:00.75Detail
30. Tomancová AndreaDvůr Králové nad Labem#611#00:14:03.67+00:05:07.25Detail
31. Štěpánová AmálieHořice#778#00:14:11.90+00:05:15.48Detail
32. Milatová Tereza#731#00:14:15.73+00:05:19.31Detail
33. Holá AnnaChotěvice#521#00:14:17.49+00:05:21.07Detail
34. Samková KarolínaHradec Králové#591#00:14:36.58+00:05:40.16Detail
35. Vydrová KarolínaRudník u Vrchlabí#621#00:15:43.33+00:06:46.91Detail
36. Plzáková NelinkaTymákov#576#00:16:15.19+00:07:18.77Detail
37. Nejedlá JolankaTymákov#565#00:16:15.24+00:07:18.82Detail
38. Skrbková NelaZálesní Lhota#595#00:16:25.72+00:07:29.30Detail
39. Černá MarieHorní Černůtky#742#00:19:13.25+00:10:16.83Detail
40. Valachová AnežkaČeská Třebová#616#00:22:00.91+00:13:04.49Detail
41. Kohoutová TerezaVrchlabí#541#00:28:14.21+00:19:17.79Detail
Janáčková StellaPraha#528#Detail
Moličová BeátaHořice#562#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz