Oficiální Výsledková listina Safariběh ČSOB 2018
7. 4. 2018

2 km dětský závod do 15 let Kategorie D15


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Drbohlavová KarolínaLSK Lomnice nad Popelkou#513#00:08:03.22Detail
2. Tobišková KarolínaTJ Sokol Jaroměř#754#00:08:41.38+00:00:38.16Detail
3. Bašková ZuzanaTJ Sokol Jaroměř#755#00:08:58.02+00:00:54.80Detail
4. Kubičková KateřinaTJ Sokol Dvůr Králové nad Labem#751#00:09:00.57+00:00:57.35Detail
5. Malichová AgataLoko Trutnov#553#00:09:12.23+00:01:09.01Detail
6. Síbrová BarboraDvůr Králové nad Lebem#726#00:09:39.15+00:01:35.93Detail
7. Cejnarová AlenaTJ Sokol Jaroměř#753#00:09:48.33+00:01:45.11Detail
8. Kočandrlová LeaPlzeň Lokomotiva#758#00:10:06.89+00:02:03.67Detail
9. Stejskalová AnnaHarrachov#599#00:10:53.21+00:02:49.99Detail
10. Drahonínská NatalieLukavec u Hořic#510#00:11:25.27+00:03:22.05Detail
11. Celarová TerezaHostinné#725#00:11:29.98+00:03:26.76Detail
12. Medikusová JulieNemojov#774#00:12:11.56+00:04:08.34Detail
13. Paschoutová TerezaTrutnov#747#00:12:18.83+00:04:15.61Detail
14. Tomancová BarboraDvůr Králové nad Labem#612#00:12:32.14+00:04:28.92Detail
15. Medříková Michaela#561#00:14:47.23+00:06:44.01Detail
16. Kubicová AnetaDvůr Králové nad Labem#549#00:26:27.02+00:18:23.80Detail
Kadlecová MiaPraha#531#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz