Oficiální Výsledková listina Janovský trhák
5. 5. 2018

Jednotlivci Kategorie st. chlapci a kadeti

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Dej DanielArnoltice#107#00:11:17Detail
2. Pajer IvanDěčín#82#00:14:30+00:03:13.71Detail
3. Peroutka VojtěchHřensko#78#00:15:17+00:04:00.71Detail
4. Strnad MiroslavPK Děčín#63#00:15:26+00:04:09.71Detail
5. Gut VilémDěčín#31#00:16:27+00:05:10.71Detail
6. Trnka OndraReality - Široký#114#00:16:31+00:05:14.71Detail
7. Krejčí OndřejDěčín#36#00:16:51+00:05:34.71Detail
8. Rostislav Gut#32#00:16:53+00:05:36.71Detail
9. Číla Radek#86#00:31:17+00:20:00.71Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz