Oficiální Výsledková listina Janovský trhák
5. 5. 2018

Jednotlivci Kategorie M+J


# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Petzold RobertPetz Racing#142#00:07:51Detail
2. Porstmann VincenzPetz Racing-Team Dresden#125#00:08:25+00:00:34.77Detail
3. Tonder OliverOfbike#65#00:09:00+00:01:09.77Detail
4. Hula MartinCK Vinohradské Šlapky#115#00:09:05+00:01:14.77Detail
5. Rothe MatějBohemian Coffee House#120#00:09:22+00:01:31.77Detail
6. Bárta LubošKL sport Most#50#00:09:36+00:01:45.77Detail
7. Koloc JakubLudvíkovice#47#00:09:46+00:01:55.77Detail
8. Skobla JiříSCOTT OFBIKE team#45#00:09:58+00:02:07.77Detail
9. Hrouda MatějTJ Lokomotiva Nymburk#110#00:10:05+00:02:14.77Detail
10. Vacek RadimSkoro Janovskej /Děčín#21#00:11:27+00:03:36.77Detail
11. Fisek RomanMTB Biolit - Růžová#97#00:11:37+00:03:46.77Detail
12. Rulf JakubDěčín#83#00:11:39+00:03:48.77Detail
13. Musil DavidBitters Superior Cycling Tem#140#00:11:46+00:03:55.77Detail
14. Němec TomášPepermint team#71#00:14:10+00:06:19.77Detail
15. Šťastný Václav#126#00:16:27+00:08:36.77Detail
16. Krejčí JakubDěčín#29#00:18:09+00:10:18.77Detail
DNS Ticháček JiříDěčín#22#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz