Oficiální Výsledková listina Janovský trhák
5. 5. 2018

Jednotlivci Kategorie juniorky


# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Beil HenriettePicardellics Velo Team#143#00:11:56Detail
2. Jeřábková IrenaDěčín#15#00:12:22+00:04:31.77Detail
3. Slaměná Ivana#134#00:13:01+00:05:10.77Detail
4. Haraskova SimonaMK Cyklo Decin#111#Z domácí1.00:13:49+00:05:58.77Detail
5. Ondečková Klára#182#00:14:21+00:06:30.77Detail
6. Boušková Eliška#130#00:14:36+00:06:45.77Detail
7. Peroutková HelenaHřensko#79#00:17:01+00:09:10.77Detail
8. Temeschinková PetraDěčín#135#00:18:40+00:10:49.77Detail
9. Ječmínková KláraPraha#128#00:18:46+00:10:55.77Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz