Oficiální Výsledková listina Janovský trhák
5. 5. 2018

Jednotlivci Kategorie ženy I.


# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Kopecká IvanaMK - Cyklo Děčín#1#00:12:41Detail
2. Jírová ŠárkaRadejčín#57#00:13:30+00:05:39.77Detail
3. Erbanová JolanaStaré Křečany#60#00:14:31+00:06:40.77Detail
4. Hrdličková VendulaSršáni Sklepa#103#00:25:42+00:17:51.77Detail
5. Kopecka JanaJANOV#6#Z domácí4.00:29:17+00:21:26.77Detail
6. Závodnice BejvaláPolipsy#116#00:33:37+00:25:46.77Detail
DNS Jana OckovaJanov#59#Z domácíDNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz