Oficiální Výsledková listina Běh Lipovou alejí - Nymburská desítka
8. 4. 2018

muži Kategorie D (muži 60 - 69)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. NENADÁL JaroslavPraha 1#71#00:40:55Detail
2. HODBOĎ RadkoAC Slovan Liberec#31#00:43:10+00:02:15Detail
3. URBAN JaroslavASB - ZŠ Kounice#118#00:45:37+00:04:42Detail
4. HRDINA VilémBOHNICE#37#00:45:55+00:05:00Detail
5. FIALA JanKolín#16#00:49:01+00:08:06Detail
6. BEČKA MiloslavÚstí nad Labem#4#00:51:21+00:10:26Detail
7. NOVÁK JosefNOVAKART.cz#74#00:54:39+00:13:44Detail
8. PÍCHA TomášGP Kolin#79#00:59:54+00:18:59Detail
9. HOLAS JaromírTragéd team Praha#145#01:00:12+00:19:17Detail
DNF DOLEŽAL JanPoděbrady#160#DNF Detail
DNS KEIL JaroslavPRAHA 4#53#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz