Oficiální Výsledková listina Přestavlcký vlk
8. 9. 2018

hlavní Kategorie M59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta123
1. Hora ZdeněkCyklokemp Pod Lipou Roudnice#59#01:05:52.4100:20:52.3400:22:23.4900:22:36.56Detail
2. Krob ZdenekBike Point Roudnice#76#01:07:03.31+00:01:10.9000:21:13.4000:22:51.8700:22:58.03Detail
3. Došek PavelMMB Třebenice#66#01:16:25.46+00:10:33.0500:23:48.2900:26:30.3600:26:06.80Detail
4. Macek PetrRoudnice#85#01:23:44.44+00:17:52.0300:25:50.7500:29:05.4300:28:48.25Detail
DNF Pechar BobBike Point Roudnice#77#DNF 00:22:14.0200:11:30.0200:23:48.34Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz