Oficiální Výsledková listina Přestavlcký vlk
8. 9. 2018

hlavní Kategorie M60plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta123
1. Jenč PavelCK Lovosice#93#01:23:05.9500:25:34.7300:29:11.7900:28:19.42Detail
2. Adámek MiroslavČernouc#81#01:24:16.21+00:01:10.2600:26:19.6700:29:06.1000:28:50.43Detail
3. Vaněk PravoslavDubí#36#01:25:37.03+00:02:31.0800:26:51.4100:28:37.7800:30:07.83Detail
4. Zelenák DušanGlassman TT Teplice#37#01:33:16.68+00:10:10.7300:29:05.7800:30:42.9300:33:27.95Detail
DNS Jakš JosefCK Lovosice#17#DNS Detail
DNS Beyr LubošKoloshop Teplice#51#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz