Oficiální Výsledková listina Přestavlcký vlk
8. 9. 2018

hlavní Kategorie Z

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta123
1. Maříková BarboraBicykl Team Ústí/n/L#39#01:12:20.8400:22:24.4100:24:21.2200:25:35.19Detail
2. Šulcová EliškaBicykl Team Ústí/n/L#40#01:18:58.30+00:06:37.4600:24:21.0200:27:14.9100:27:22.36Detail
3. Hasnedlová IvaDěčín#14#01:19:46.84+00:07:26.0000:25:25.9300:27:10.0300:27:10.88Detail
4. Čapková MonikaElite Women Team#9#01:23:05.32+00:10:44.4800:26:33.7400:28:09.9500:28:21.63Detail
5. Krejčíková HelenaKamýk#84#01:27:17.37+00:14:56.5300:27:02.2300:29:52.1200:30:23.02Detail
6. Hájková AlenaASK Lovosice#13#01:39:20.20+00:26:59.3600:35:21.7500:30:53.7800:33:04.66Detail
7. Soubustová MarieCK Slavoj Terezín#87#01:46:16.06+00:33:55.2200:32:19.5400:37:09.7900:36:46.72Detail
DNS Bartolomějová Michaela#68#DNS 00:15:44.1500:03:12.6800:01:00.09Detail
DNS Ježková KateřinaNutrend Litoměřice#20#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz