Výsledková listina Kros Bučiny
13. 10. 2018

15 km Kategorie Veteráni


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Camrda PavelInverse team#10#01:03:11Detail
2. Bubeníček JiříPraha#8#01:04:18+00:01:07Detail
3. Sychrovský PavelPoděbrady#109#01:06:10+00:02:59Detail
4. Firman VlastimilNehvizdy#19#01:07:09+00:03:58Detail
5. Skalický JosefActivityLa.cz Žichlínek#101#01:08:39+00:05:28Detail
6. Vaněk PetrŠneci v běhu #130#01:10:45+00:07:34Detail
7. Němec ArnoštKolín#79#01:11:28+00:08:17Detail
8. Kukač PetrHO V. N. O.#58#01:14:48+00:11:37Detail
9. Rybka Vlastik#347#01:17:41+00:14:30Detail
10. Benýr PavelMBM Praha#5#01:17:53+00:14:42Detail
11. Bušek JiříČerčany#9#01:18:51+00:15:40Detail
12. Šlapák MichalBubeneč#117#01:28:08+00:24:57Detail
13. Galbavý Pavel#24#01:28:46+00:25:35Detail
14. Sticzay-Gromski Peterčernošice#107#01:31:25+00:28:14Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz