Oficiální Výsledková listina Kros Bučiny
13. 10. 2018

15 km Kategorie Vlci

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Peřinka FilipTTT#91#00:58:59Detail
2. Beránek ŠimonPraha Koloděje#362#01:00:09+00:01:10.26Detail
3. Šebek Pavel#110#01:00:42+00:01:43.26Detail
4. Gaisl Luboš#320#01:01:21+00:02:22.26Detail
5. El Hassan Júnis#18#01:01:56+00:02:57.26Detail
6. Kalina ZdeněkSPORTICUS team#39#01:02:00+00:03:01.26Detail
7. Skala DavidPraha#356#01:03:06+00:04:07.26Detail
8. Muras PetrMK Seitl Ostrava#78#01:03:35+00:04:36.26Detail
9. Jirásek TomášRunning Stones Praha#359#01:04:15+00:05:16.26Detail
10. Loula JanHoPe Endorfin#66#01:04:19+00:05:20.26Detail
11. Paulis Jiří#389#01:04:37+00:05:38.26Detail
12. Šlampa MartinPraha#115#01:05:04+00:06:05.26Detail
13. Kalkus JanROYAL BAY team#40#01:05:25+00:06:26.26Detail
14. Veselý Lukáš#134#01:05:42+00:06:43.26Detail
15. Kopáček JanKostelní Lhota#51#01:06:31+00:07:32.26Detail
16. Hazucha MatúšVlachy vertical#30#01:06:44+00:07:45.26Detail
17. Vodička JosefTJ Zentiva#136#01:07:24+00:08:25.26Detail
18. Kučera MartinKolín#57#01:08:11+00:09:12.26Detail
19. Skopal VladimírOlympiaSpartanTraining #103#01:09:20+00:10:21.26Detail
20. Jančárek TomášPraha#35#01:09:41+00:10:42.26Detail
21. Matějka LukášKralupy nad Vltavou#71#01:14:20+00:15:21.26Detail
22. Szonda IstvánPraha#384#01:15:11+00:16:12.26Detail
23. Brzek PavelELEVEN MERCEDES MITAS#7#01:15:32+00:16:33.26Detail
24. Plch Matěj#94#01:16:43+00:17:44.26Detail
25. Knížek LukášČerné Voděrady#45#01:17:27+00:18:28.26Detail
26. Listinsky RomanPraha#64#01:17:27+00:18:28.26Detail
27. Slavík TomášPRAHA#104#01:17:36+00:18:37.26Detail
28. Šíp LadislavPraha - Best#390#01:17:40+00:18:41.26Detail
29. Uhlík RomanKolín#124#01:17:45+00:18:46.26Detail
30. Kopáček MichalMountain team Kobáčkovic#392#01:18:05+00:19:06.26Detail
31. Pospíšil MartinPraha#96#01:19:03+00:20:04.26Detail
32. Matoušek PavelPraha#73#01:19:05+00:20:06.26Detail
33. Hazlbauer JanUkradený Širáci#29#01:19:34+00:20:35.26Detail
34. Lipa PatrykCieszyn #63#01:20:47+00:21:48.26Detail
35. Wendl JanKostelec nad Černými lesy#138#01:21:03+00:22:04.26Detail
36. Matějka MartinBěžecký Klub Chýně#72#01:21:03+00:22:04.26Detail
37. Oplt Rudolf#87#01:21:51+00:22:52.26Detail
38. Jansky PetrPraha#37#01:23:27+00:24:28.26Detail
39. Valihrach LukášKolín#127#01:26:57+00:27:58.26Detail
40. Vápeník Jan#131#01:29:29+00:30:30.26Detail
41. Eichinger JaroslavPraha#17#01:30:22+00:31:23.26Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz