Výsledková listina Kros Bučiny
13. 10. 2018

10 km Kategorie Veteráni


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Durych VilémPraha 10#357#00:55:11Detail
2. Seidl PetrPraha#377#00:55:38+00:00:27Detail
3. Janáček Jiří#203#00:56:42+00:01:31Detail
4. Jandik PetrPrague#205#01:02:16+00:07:05Detail
5. Adamec JiříČMZRB#151#01:06:21+00:11:10Detail
6. Jirásek JiříČMZRB#212#01:09:40+00:14:29Detail
7. Černý RomanČMZRB#169#01:11:06+00:15:55Detail
8. Oulický RomanČernošice#250#01:12:30+00:17:19Detail
9. Chvojka DusanPIM DIVOKA SARKA#198#01:13:30+00:18:19Detail
10. Tichý Stanislav#278#01:14:18+00:19:07Detail
11. Hruban MilanCMZRB#192#01:14:20+00:19:09Detail
12. Šedivý MichalShadouz Team#266#01:18:25+00:23:14Detail
13. Šiml JanNovis TK Praha#374#01:18:35+00:23:24Detail
14. Škrabal IvoČMZRB#269#01:19:17+00:24:06Detail
15. Čellár Pavelski-team Čakovice#166#01:22:32+00:27:21Detail
16. Hřebulák Richard#351#01:26:28+00:31:17Detail
17. Znamenáček PetrČMZRB#293#01:30:49+00:35:38Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz