Výsledková listina Kros Bučiny
13. 10. 2018

10 km Kategorie MMasters


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kotlík Kamil#221#00:53:28Detail
2. Tržil Tomáš#297#00:54:13+00:00:45Detail
3. Knýbel PavelŘevnice#217#00:54:16+00:00:48Detail
4. Etrych TomášKlínec#178#00:56:22+00:02:54Detail
5. Hendrych TomášHorní Libchava#189#00:58:23+00:04:55Detail
6. Pěnkava PetrDrnek#255#00:59:13+00:05:45Detail
7. Freudl OndřejBozi nestárnou#180#01:00:23+00:06:55Detail
8. Poliačik IvanTehovec#395#01:00:44+00:07:16Detail
9. Dlabač PavelBarrandov#171#01:04:39+00:11:11Detail
10. Zoula MichalKounice#294#01:07:16+00:13:48Detail
11. Wágner RobertČMZRB#291#01:08:19+00:14:51Detail
12. Ouda PavelPříbram#379#01:08:30+00:15:02Detail
13. Krupa PetrČMZRB#228#01:09:41+00:16:13Detail
14. Bulin Pavel#354#01:11:50+00:18:22Detail
15. Žemučka Jiří#353#01:11:50+00:18:22Detail
16. Kořán JiříRogue Beroun#400#01:12:50+00:19:22Detail
17. Sládek JaroslavSolopisky#264#01:17:38+00:24:10Detail
18. Šobr RomanIVT Tepelná čerpadla #272#01:19:25+00:25:57Detail
19. Kůta MichalRyba team#365#01:19:39+00:26:11Detail
20. Stanko JanPraha#265#01:20:06+00:26:38Detail
21. Vít OndřejČMZRB, a.s.#284#01:21:30+00:28:02Detail
22. Naňák JosefČMZRB#244#01:33:28+00:40:00Detail
23. Váchal FilipGrillmen#282#01:41:33+00:48:05Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz