Výsledková listina Kros Bučiny
13. 10. 2018

10 km Kategorie ZMasters


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Burianová JanaČMZRB#163#01:11:02Detail
2. Nogly PetraMnichivice#398#01:11:14+00:00:12Detail
3. Švarcová MartaTřemošná#277#01:11:33+00:00:31Detail
4. Karbanová MichaelaŠneci v běhu#216#01:12:24+00:01:22Detail
5. Luňáková Lenka#399#01:12:55+00:01:53Detail
6. Andělová Monika#GLADIATORRACETEAM#152#01:16:08+00:05:06Detail
7. Coblová VratislavaLázně Toušeň#165#01:17:09+00:06:07Detail
8. Krobová Andrea#55#01:18:02+00:07:00Detail
9. Oudová SandraPříbram#380#01:18:18+00:07:16Detail
10. Vondráčková SimonaTeplice#287#01:18:34+00:07:32Detail
11. Emlerová JitkaDavle#394#01:18:39+00:07:37Detail
12. Janů DanaŠtěchovice#207#01:18:58+00:07:56Detail
13. Jelínková EvaDavle#208#01:18:59+00:07:57Detail
14. Vítová Brixiová MartinaČMZRB#285#01:21:16+00:10:14Detail
15. Tuhovčáková Dana#280#01:21:57+00:10:55Detail
16. Prejzková MichaelaNetvořice #259#01:21:57+00:10:55Detail
17. Maderová PetraRungo pro ženy#358#01:22:00+00:10:58Detail
18. Rebcová MonikaJevany#262#01:22:06+00:11:04Detail
19. Šmidová PetraHradištko#270#01:23:10+00:12:08Detail
20. Štulíková MarkétaPetihosty, Pysely#276#01:23:16+00:12:14Detail
21. Kořínková MarkétaČMZRB#218#01:26:44+00:15:42Detail
22. Jakubův RenataČMZRB#202#01:27:25+00:16:23Detail
23. Mašková MartaČMZRB#234#01:27:45+00:16:43Detail
24. Černá MichaelaPraha 9#167#01:29:54+00:18:52Detail
25. Szonda GabrielaPraha 8 #383#01:30:52+00:19:50Detail
26. Vejdělková MilušePraha 9#283#01:41:33+00:30:31Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz