Oficiální Výsledková listina Čendův Běh v Petrově 83. ročník
1. 4. 2018

ženy Kategorie ZC

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. VAVRUŠOVÁ HelenaTJ Liga 100#137#00:29:54Detail
2. NOVÁ InaÚsvit#118#00:29:55+00:00:01Detail
3. VALENTOVÁ Květa#116#00:35:17+00:05:23Detail
4. KOČŇÁKOVÁ Miloslava#115#00:39:42+00:09:48Detail
5. FLEGROVÁ AndreaPetrov#119#00:48:23+00:18:29Detail
6. ZEIDLEROVÁ JarmilaBBK Benešov#121#00:48:50+00:18:56Detail
7. POŽGAYOVÁ JanaBonbon Praha#27#00:53:07+00:23:13Detail
DNS MALIŠOVÁ KarlaSabzo#0#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz