Oficiální Výsledková listina Čendův Běh v Petrově 83. ročník
1. 4. 2018

muži 6 km dorost+

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Jáč FilipASK Elna Počerady#167#00:25:04Detail
2. Schreiber AdamSilver Foxes#18#00:29:02+00:03:58Detail
3. Kaše Filip#190#00:33:39+00:08:35Detail
4. Bílý MatyášZodyhyd Snow#93#00:36:23+00:11:19Detail
5. Benedikt Tobiáš#45#00:36:26+00:11:22Detail
6. Vlasák JakubPetrov#52#00:42:46+00:17:42Detail
DNF Benedikt Šimon#46#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz