Oficiální Výsledková listina Běh pro UNICEF
25. 3. 2018

7 km Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Krátký Martinpraha 4 kamýk#145#00:28:18Detail
2. Novacek Miroslav#200#00:31:39+00:03:21Detail
3. Jasenský JakubFryšták#124#00:31:48+00:03:30Detail
4. Jasenský FilipFryšták#125#00:33:08+00:04:50Detail
5. Vasko DanPraha#171#00:34:16+00:05:58Detail
6. Höfer KarelSKS1892 & Běžecká škola Prahy 6#168#00:36:04+00:07:46Detail
7. Štefan PetrPraha#160#00:36:28+00:08:10Detail
8. Lubelec JakubPraha#121#00:40:30+00:12:12Detail
9. Fišer DanielPraha 5#194#00:40:56+00:12:38Detail
10. Škvor JanPraha#135#00:43:23+00:15:05Detail
11. Bureš Petr#74#00:44:15+00:15:57Detail
12. Horky Stefan#202#00:44:44+00:16:26Detail
13. Doležel MartinFriďáci Mlýňáci#146#00:46:37+00:18:19Detail
14. Stehlík OldřichTJ Liga 100 Praha#112#00:55:48+00:27:30Detail
15. Macek Jaroslav#152#00:56:33+00:28:15Detail
16. Gerloch FilipExtraŠpička#67#00:56:39+00:28:21Detail
Rutrle MartinPísek#71#00:00:00Detail
Cibulka RomanKONSIT#123#00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz