Oficiální Výsledková listina Běh pro UNICEF
25. 3. 2018

7 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Čermáková VeronikaBrno#56#00:37:49Detail
2. Krátká Eliška#133#00:40:30+00:02:41Detail
3. Obermannová HanaAsk Slavia Praha#110#00:42:34+00:04:45Detail
4. Obermannová Simona#48#00:42:35+00:04:46Detail
5. Orletová EvaExtraŠpička#64#00:44:14+00:06:25Detail
6. Nitschelová Olga#204#00:44:39+00:06:50Detail
7. Doležalová Eva#215#00:44:45+00:06:56Detail
8. Kvaková MichalaFriďáci Mlýňáci#147#00:46:37+00:08:48Detail
9. Koláčná Kateřina#138#00:46:40+00:08:51Detail
10. Fišerová HanaPraha#137#00:46:41+00:08:52Detail
11. Boušková Michaela#33#00:54:27+00:16:38Detail
12. Brožová Marie#35#00:55:49+00:18:00Detail
13. Indruchová LenkaPraha#66#00:56:33+00:18:44Detail
14. Večerková MiladaPraha 9#149#00:56:36+00:18:47Detail
15. Váňová OlgaExtraŠpička#44#00:56:36+00:18:47Detail
Jašková Jitka#151#00:00:00Detail
Kafkova Marketa#201#00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz