Oficiální Výsledková listina Krokudy Litoměřice
1. 9. 2018

10 km Kategorie M35plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. TALL PavelPivovar Moucha Praha Braník#61#00:38:44Detail
2. MATĚCHA DavidTeplice#88#00:39:42+00:00:58Detail
3. POLAN MichalKC Kutná Hora#46#00:40:20+00:01:36Detail
4. ŘEZNÍČEK FilipRunning Lizard #51#00:43:21+00:04:37Detail
5. IMIÁLEK MichalLitoměřice #20#00:44:14+00:05:30Detail
6. PLEYER Jan#68#00:46:27+00:07:43Detail
7. BERROUCHE FaysalÚstí nad Labem-město#2#00:46:30+00:07:46Detail
8. KAČIC VítězslavLitoměřice#22#00:47:43+00:08:59Detail
9. KAČUR JanLitoměřice#23#00:48:53+00:10:09Detail
10. LANDA PatrikLitoměřice#36#00:49:55+00:11:11Detail
11. HROMAS PetrKřešice#15#00:50:15+00:11:31Detail
12. EHRLICH JaroslavRozběháme Kamenici, Stružnice#80#00:51:13+00:12:29Detail
13. MINÁŘ VáclavKrupka#38#00:51:34+00:12:50Detail
14. ŠTERCL MarianLitoměřice#72#00:51:50+00:13:06Detail
15. JENŠOVSKÝ ViktorLitoměřice#93#00:51:54+00:13:10Detail
16. JEHLIČKA JiříJehla Team#21#00:51:55+00:13:11Detail
17. KLUG PavelChotěšov#27#00:52:47+00:14:03Detail
18. STEHLÍK RadekLitoměřice#73#00:53:09+00:14:25Detail
19. MUSIL JiříLitoměřice#87#00:54:08+00:15:24Detail
20. KONVALINKA MartinKravaře v Čechách#29#00:54:35+00:15:51Detail
21. DOLEŽAL TomášSK Tři sestry#69#00:54:54+00:16:10Detail
22. VACOVSKÝ RobertLitoměřice#64#00:54:59+00:16:15Detail
23. PLEYER Lukas#84#00:55:05+00:16:21Detail
24. ŠIMBERSKÝ PavelLitoměřice#65#00:56:12+00:17:28Detail
25. BLACHA Ondrej#78#00:57:12+00:18:28Detail
26. VALENTA MilanLitoměřice#67#00:58:57+00:20:13Detail
27. ILLEK MartinLitoměřice#18#00:59:37+00:20:53Detail
28. LANDA LukášLitoměřice#35#01:00:42+00:21:58Detail
29. HOLEC PavelUČČ Litoměřice#13#01:02:01+00:23:17Detail
30. HRDINA MartinLitoměřice#66#01:06:03+00:27:19Detail
31. TAICH JaroslavPolepy-Okna#86#01:07:46+00:29:02Detail
32. RIKL MilanŽitenická žihadla#48#01:08:58+00:30:14Detail
33. KUBINEC VáclavLitoměřice#32#01:10:45+00:32:01Detail
DNS PICHŇA MichalLitoměřice#43#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz