Oficiální Výsledková listina Novostrašecký běh
14. 4. 2018

ženy Kategorie Ženy A

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Macháčová LucieTuchlovice#299#00:26:54Detail
2. Příhodová BarboraTJ Sokol Unhošť#304#00:27:15+00:00:21Detail
3. Hrachovcová MichaelaRakovník#252#00:29:41+00:02:47Detail
4. Hnízdilová LenčaZa Hezčí Zadeček#263#00:29:48+00:02:54Detail
5. Šimáčková Julia#283#00:30:06+00:03:12Detail
6. Vejražková AnežkaTřtice#320#00:30:22+00:03:28Detail
7. Mrázová BarboraZŠ A MŠ J. A. KOMENSKÉHO NOVÉ STRAŠECÍ#202#00:30:28+00:03:34Detail
8. Hochmalová MartinaNové Strašecí#351#00:31:06+00:04:12Detail
9. Uxová AnettURT Beroun#231#00:31:28+00:04:34Detail
10. Thumová KamilaSportRaces-Isaac Team#261#00:32:27+00:05:33Detail
11. Elsnicová KamilaZŠ a MŠ J. A. Komenského Nové Strašecí#203#00:32:37+00:05:43Detail
12. Hejnová LucieSki team Nové Strašecí#204#00:32:37+00:05:43Detail
13. Fikesová AnetaA.C. Tepo Kladno#216#00:32:56+00:06:02Detail
14. Kleknerová KristýnaZŠ A MŠ J. A. KOMENSKÉHO V NOVÉM STRAŠECÍ (ZE...#271#00:33:48+00:06:54Detail
15. Koulová VeronikaZEBRY#273#00:36:34+00:09:40Detail
16. Kostková JanaKladno#237#00:40:01+00:13:07Detail
17. Hill Daisy#213#00:40:12+00:13:18Detail
18. Hill Radka#212#00:40:14+00:13:20Detail
19. Husáková JanaNové Strašecí#309#00:40:36+00:13:42Detail
20. Bencatova Gabriela#209#00:40:40+00:13:46Detail
21. Zetková MarianaSvárov#350#00:41:35+00:14:41Detail
22. Šarochová KláraZebry#294#00:41:35+00:14:41Detail
23. Tlustá BeataBaník Rynholec#211#00:42:05+00:15:11Detail
24. Tetourová Stela#382#00:42:56+00:16:02Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz