Oficiální Výsledková listina Novostrašecký běh
14. 4. 2018

ženy Kategorie Ženy C

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Štěpánková EvaBiatlon Beroun#285#00:28:01Detail
2. Kameníčková VeronikaVinařice#312#00:29:08+00:01:07Detail
3. Bayerová JarmilaSenkov#340#00:35:49+00:07:48Detail
4. Thumová DanaNové Strašecí#267#00:44:11+00:16:10Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz