Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

A Dlouhá 43 km Kategorie AM1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Písař JanRajec - Trek#28#01:41:37.70Detail
2. Vítů JosefEurofoam sport team#4#01:47:20.96+00:05:43.26Detail
3. Heřmánek JanJH Cycling#15#02:01:28.78+00:19:51.08Detail
4. Suč IvanPK sport#56#02:13:29.10+00:31:51.40Detail
5. Švácha MichalSmiling Bikers Malíkov#31#02:13:34.91+00:31:57.21Detail
6. Bílek MichalUličník#39#03:10:06.70+01:28:29.00Detail
DNF Pechek JanKola Bakus#16#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz