Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BMJ


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kotrba Martin#1023#01:01:03.85Detail
2. Stehlík MikulášJH Cycling#1044#01:01:29.27+00:03:32.40Detail
3. Činčura VáclavZ bike team Třeboň#1078#01:05:44.79+00:07:47.92Detail
4. Hovorka VítSmiling Bikers Malíkov#1014#01:12:07.29+00:14:10.42Detail
5. Nouza MichalSJH#1092#01:13:22.00+00:15:25.13Detail
6. Paleček JakubPK Sport Jakub#1053#01:38:11.32+00:40:14.45Detail
DNF Kafka OndřejZ bike team Třeboň#1077#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz