Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BM1


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Písař VojtěchJH Cycling#1039#00:57:56.86Detail
2. Studenovský KarelJindřichův Hradec#1083#01:01:03.10+00:03:06.24Detail
3. Souček Filip#1058#01:05:23.14+00:07:26.28Detail
4. Řimnáč StanislavJindřichův Hradec#1080#01:07:32.01+00:09:35.15Detail
5. Goby Richard CYKLO Mníšek#1066#01:12:30.91+00:14:34.05Detail
6. Štumpour Ondřej CYKLO Mníšek #1067#01:12:39.69+00:14:42.83Detail
7. Janák Jan#1063#01:15:41.70+00:17:44.84Detail
8. Šiška Pavel#1033#01:15:57.17+00:18:00.31Detail
9. Holický ml. JiříJindřichův Hradec#1084#01:23:18.01+00:25:21.15Detail
10. Smejkal Martin#1038#01:23:35.60+00:25:38.74Detail
11. Hájek MiroslavJindřichův Hradec#1081#01:29:34.76+00:31:37.90Detail
DNF Holický MartinJindřichův Hradec#1085#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz