Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BM2


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Horký MiroslavŽďár#1026#01:00:22.00Detail
2. Krejcar KamilJihlava#1007#01:01:29.02+00:03:32.15Detail
3. Soukup JiříUDH Číměř#1096#01:01:41.00+00:03:44.13Detail
4. Holý LadislavCT Božejov#1070#01:01:54.67+00:03:57.80Detail
5. Hroníček BohdanBogi 3#1048#01:02:19.90+00:04:23.03Detail
6. Jinek PavelDolní Pěna#1059#01:04:31.35+00:06:34.48Detail
7. Krejča ZdeněkVodná#1087#01:07:55.93+00:09:59.06Detail
8. Gráf JiříPSK Znojmo#1046#01:10:23.02+00:12:26.15Detail
9. Lukavský Vladimir#1071#01:13:08.57+00:15:11.70Detail
10. Parilan JiříSOS Jindřichův Hradec#1047#01:13:17.27+00:15:20.40Detail
11. Novák MilanUduorpItorp#1082#01:13:33.05+00:15:36.18Detail
12. Pavlíček MiroslavGhost Klatovy#1028#01:13:52.49+00:15:55.62Detail
13. Tischler LuděkTCV Jindřichův Hradec#1074#01:16:48.44+00:18:51.57Detail
14. Dvořák RadekOtín#1004#01:17:22.94+00:19:26.07Detail
15. Smolík PetrBanner Power 2 YOU#1031#01:18:48.05+00:20:51.18Detail
16. Jirsa Pavel#1005#01:19:49.66+00:21:52.79Detail
17. Rychtecky DavidTilia96#1060#01:21:38.29+00:23:41.42Detail
18. Majerčík MilanCYKLO Mníšek#1068#01:24:00.63+00:26:03.76Detail
19. Soudek RomanKPM JH#1040#01:24:34.45+00:26:37.58Detail
20. Válek Václav#1022#01:26:56.01+00:28:59.14Detail
21. Deraha AlešJihlavská čtyřka#1035#01:28:15.62+00:30:18.75Detail
22. Jirsa MilošKamenice nad Lipou#1079#01:28:24.02+00:30:27.15Detail
23. Nezbeda LiborKPMJH#1041#01:35:24.34+00:37:27.47Detail
24. Schick Jan#1009#01:35:28.56+00:37:31.69Detail
25. Málek Josef#1054#01:36:40.40+00:38:43.53Detail
26. Paleček JaromírPK sport J. Hradec#1052#01:38:12.00+00:40:15.13Detail
27. Kolář Viktor#1098#01:38:57.62+00:41:00.75Detail
28. Hronek PetrJH#1088#01:45:47.51+00:47:50.64Detail
29. Koranda MiloslavPolíkno 70#1095#02:30:58.64+01:33:01.77Detail
30. Kozel Jaroslav#1055#02:30:59.28+01:33:02.41Detail
31. Rada FerynaSTS Chvojkovice Brod#1049#02:30:59.70+01:33:02.83Detail
32. Švácha PetrCyklon Plavsko#1050#02:30:59.75+01:33:02.88Detail
DNF Hřebecký LubošHorní Olešná#1036#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz