Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BZJ

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kotrbová LenkaTJ Spartak Třebíč#1024#01:08:09.87Detail
2. Šašková SilvieKamenice nad Lipou#1090#01:12:05.14+00:03:55.27Detail
3. Horáčková SimonaTJ Nová Včelnice#1076#01:14:01.29+00:05:51.42Detail
4. Viková HankaDukla Praha#1064#01:17:07.47+00:08:57.60Detail
5. Dvořáková Eliška Otín#1003#01:17:23.69+00:09:13.82Detail
6. Houdková NatálieMalíkov Smiling#1017#01:24:10.96+00:16:01.09Detail
7. Holá MonikaCT Božejov#1069#01:28:21.89+00:20:12.02Detail
8. Adamová TerezaTCV J. Hradec#1056#01:34:20.61+00:26:10.74Detail
9. Vondrová VeronikaVONO#1015#01:35:15.21+00:27:05.34Detail
10. Novotná BělaVONO#1016#01:44:45.39+00:36:35.52Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz