Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BZ1


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Dvořáková JanaDolní Pěna#1061#01:07:34.51Detail
2. Žáková Trpáková LenkaRadenín#1089#01:15:48.55+00:17:51.68Detail
3. Pucandlová MiroslavaKamenice nad Lipou#1086#01:21:21.73+00:23:24.86Detail
4. Dvořáková Jana#1021#01:26:56.14+00:28:59.27Detail
5. Tischlerova AnnaJindřichův Hradec#1075#01:33:04.71+00:35:07.84Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz