Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

B Krátká 25 km Kategorie BZ2


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pivcová BohunkaJH Cycling#1093#01:07:44.76Detail
2. Tourková JarmilaSK K. Řečice#1037#01:15:19.38+00:17:22.51Detail
3. Krejcarová SimonaFITPEOPEL#1006#01:21:38.17+00:23:41.30Detail
4. Nováková Jitka#1020#01:22:30.92+00:24:34.05Detail
5. Martínková Šárka#1042#01:24:34.19+00:26:37.32Detail
6. Pundová JaroslavaMTB Modřany#1010#01:27:20.02+00:29:23.15Detail
7. Derahová Zdeňka#1034#01:28:15.72+00:30:18.85Detail
8. Novotná JitkaVONO#1012#01:32:10.06+00:34:13.19Detail
9. Píšová Eva#1065#01:33:40.55+00:35:43.68Detail
10. Adamová ŽanetaTCV J. Hradec#1057#01:34:21.42+00:36:24.55Detail
11. De Heil Kolářová MargitaOB Říčany#1097#01:39:12.07+00:41:15.20Detail
12. Vondrová RomanaVONO#1013#01:47:47.99+00:49:51.12Detail
13. Bártová Marie#1094#02:30:57.85+01:33:00.98Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz