Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2018
18. 8. 2018

D Dětská 15 km Kategorie DK2


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Blažek CyrilSOS Jindřichův Hradec#2027#00:36:28.66Detail
2. Pivec RosťaJH Cycling#2040#00:36:37.53+00:00:08.87Detail
3. Šašek MartinKamenice nad Lipou#2037#00:41:30.67+00:05:02.01Detail
4. Tomaschko JakubJM Cycling#2021#00:45:59.10+00:09:30.44Detail
5. Gruber Tobiáš#2038#00:46:19.35+00:09:50.69Detail
6. Urban JanDolní Žďár#2019#00:46:48.57+00:10:19.91Detail
7. Šívr MatějOkrouhlá Radouň#2007#00:48:10.22+00:11:41.56Detail
8. Hanzl Tomáš#2025#00:50:21.88+00:13:53.22Detail
9. Parkan TomášSOS Jindřichův Hradec#2023#00:50:24.00+00:13:55.34Detail
10. Dvořak JanBlažejov#2004#00:52:13.60+00:15:44.94Detail
11. Kalvas Matyáš#2041#00:53:45.51+00:17:16.85Detail
12. Novák OndřejHorní Dolní#2002#00:54:32.38+00:18:03.72Detail
13. Schick Filip#2010#01:34:33.61+00:58:04.95Detail
DSQ Hrdlička HynekPlavecký klub Jindřichův Hradec#2018#DSQ Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz