Oficiální Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
23. 6. 2018

hlavní závod Kategorie M60plus

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Minchev IvanJust#75#00:32:35Detail
2. Šír VáclavSpartak Rokytnice nad Jizerou#91#00:38:10+00:11:35.23Detail
3. Ge EvženMaratonské vrány#80#00:44:28+00:17:53.23Detail
4. Rock JanACOH Praha#106#00:47:03+00:20:28.23Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz