Oficiální Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
23. 6. 2018

hlavní závod Kategorie Zdo35

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Hrstková VladěnaKerteam#104#00:32:08Detail
2. Kotěšovcová PavlaSK Jeseniova#77#00:36:37+00:04:29.33Detail
3. Kotěšovcová AnnaTriSki Horní Počernice#76#00:40:43+00:08:35.33Detail
4. Ulipová VeronikaTeplice#73#00:43:37+00:11:29.33Detail
5. Herren BarboraČernošice#90#00:44:09+00:12:01.33Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz