Oficiální Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
23. 6. 2018

hlavní závod Kategorie Z35plus

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Churaňová RadkaTJ Lokomotiva Trutnov#62#00:29:16Detail
2. Třísková KatarínaPraha 6#98#00:34:04+00:07:29.23Detail
3. Vrlová JanaAC Praha 1890#88#00:35:07+00:08:32.23Detail
4. Kohoutová VěraTrailpoint#79#00:37:12+00:10:37.23Detail
5. Šafránková KlaraJenštejn#100#00:39:02+00:12:27.23Detail
6. Zimová SimonaČeská Lípa#81#00:44:49+00:18:14.23Detail
7. Břehovská Barbora#74#00:45:17+00:18:42.23Detail
8. Jelínková MartinaZdiby#67#00:46:10+00:19:35.23Detail
9. Vrbová LucieZdiby#37#00:49:31+00:22:56.23Detail
10. Zsellérová MonikaBrnky#78#00:53:06+00:26:31.23Detail
DNF Bělohlávková DagmarLitoměřice#66#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz