Oficiální Výsledková listina Žebrácká 25 a 10
12. 8. 2018

25 km Kategorie C

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměSkupina 2#2Skupina 3#3Oficiální časZtráta
1. Beshir ErvinZdice#7#CZE01:38:01Detail
2. Mikula MiroslavIronstars Beroun#147#CZE01:41:05+00:03:04Detail
3. Raboch IvanStřela Žebrák#141#CZE01:43:12+00:05:11Detail
4. Eichler IvoUSK Praha#110#CZE01:54:01+00:16:00Detail
5. Havlíček IvoLánov#152#CZE01:55:36+00:17:35Detail
6. Bubla DanielPIM BK Divoká Šárka#97#CZE01:56:11+00:18:10Detail
7. Živný MichalPraha 7#93#CZE02:00:21+00:22:20Detail
8. Mašek JiříSvět běhu#50#CZE02:00:43+00:22:42Detail
9. Dettlef BenLC Dosse Wittstock#42#CZE02:02:27+00:24:26Detail
10. Jindra ŠtěpánYentac praha#136#CZE02:03:05+00:25:04Detail
11. Šnobl JiříPříbram#126#CZE02:04:05+00:26:04Detail
12. Jandečka IvanSAK Radotín#112#CZE02:06:11+00:28:10Detail
13. Nádhera PetrHradec Králové#53#CZE02:11:26+00:33:25Detail
14. Ševčík MartinHopman Team Žatec#78#CZE02:11:32+00:33:31Detail
15. Žákovec PavelSokol Kolín#117#CZE02:15:46+00:37:45Detail
16. Škarda MilanAC Falcon Rokycany#81#CZE02:17:01+00:39:00Detail
17. Turek JiříMT Žebrák#155#CZE02:18:29+00:40:28Detail
18. Šedivý MichalPodluhy#77#CZE02:21:10+00:43:09Detail
19. Gehm AlešIronstars Beroun#154#CZE02:21:44+00:43:43Detail
20. Kyselý PetrTJ Zduchovice#43#CZE02:27:45+00:49:44Detail
21. Kuník JosefŽebrák#1#CZEMDom258.02:31:51+00:53:50Detail
22. Hron MichalRokycany#109#CZE02:37:27+00:59:26Detail
23. Lemfeld TomášPraha 8#115#CZEMDom259.02:42:45+01:04:44Detail
24. Mareš MartinZruč-Senec#48#CZE02:46:06+01:08:05Detail
25. Míšek JanBonbon#135#CZE03:04:01+01:26:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz