Oficiální Výsledková listina Žebrácká 25 a 10
12. 8. 2018

25 km Kategorie D


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměSkupina 2#2Skupina 3#3Oficiální časZtráta
1. Smrčka MilošBěžecký klub Říčany#76#CZE01:34:53Detail
2. Bufka ZdeněkAC Česká Lípa#11#CZE01:50:10+00:15:17Detail
3. Pur VáclavŠumperk#114#CZE01:56:12+00:21:19Detail
4. Beránek JosefMK Kladno#6#CZE02:02:47+00:27:54Detail
5. Brabec MiloslavTJ RND Rokycany#10#CZE02:03:23+00:28:30Detail
6. Hrdina VilémBohunice#102#CZE02:03:33+00:28:40Detail
7. Korytár JánAC FALCON ROKYCANY#34#CZE02:04:28+00:29:35Detail
8. Marek VáclavSherpa#47#CZE02:07:26+00:32:33Detail
9. Sehnal AdrienSC Radotín#71#CZE02:08:30+00:33:37Detail
10. Krofta JiříLiga 100 Praha#39#CZE02:24:30+00:49:37Detail
11. Ge EvženMaratonské vrány#18#CZE02:52:11+01:17:18Detail
12. Říha VladimírŽebrák#68#CZEMDom2510.02:52:19+01:17:26Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz