Oficiální Výsledková listina Žebrácká 25 a 10
12. 8. 2018

25 km Kategorie H


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměSkupina 2#2Skupina 3#3Oficiální časZtráta
1. Honzáková JiřinaBřevnov#208#CZE02:04:25Detail
2. Mališová KarlaPraha#214#CZE02:06:39+00:02:14Detail
3. Bayerová LenkaTJ Sokol Unhošť#205#CZE02:07:25+00:03:00Detail
4. Lukášková ZlataAC Falcon Rokycany#213#CZE02:10:20+00:05:55Detail
5. Nádherová HanaHradec Králové#216#CZE03:41:22+01:36:57Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz