Oficiální Výsledková listina Žebrácká 25 a 10
12. 8. 2018

10 km Kategorie Ženy


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměSkupina 2#2Skupina 3#3Oficiální časZtráta
1. Chvalová TeodoraForrest Gump Team#314#CZE00:39:03Detail
2. Šnebergerová Lucie#376#CZE00:42:29+00:03:26Detail
3. Perglerová AnnaStřela Žebrák#324#CZE00:42:59+00:03:56Detail
4. Frantová AndreaLoko Beroun#364#CZE00:43:18+00:04:15Detail
5. Cibulková MarkétaIronstars Beroun#381#CZE00:44:05+00:05:02Detail
6. Hrstková VladěnaKerteam#378#CZE00:44:24+00:05:21Detail
7. Labohm EstherApeldorn#337#CZE00:49:00+00:09:57Detail
8. Kratochvilova Pavla#319#CZE00:54:12+00:15:09Detail
9. Hrdličková RomanaPraskolesy#313#CZE00:54:32+00:15:29Detail
10. Vimer MartinaKladno#385#CZE00:54:58+00:15:55Detail
11. Mikulová RenataIronstars Beroun#358#CZE00:55:09+00:16:06Detail
12. Gregorová JitkaŽleby#312#CZE00:55:41+00:16:38Detail
13. Krouparová HanaKlatovy#352#CZE00:59:22+00:20:19Detail
14. Ratajová HanaRokycany#383#CZE00:59:54+00:20:51Detail
15. Nová JanaTOS Žebrák#379#CZE01:00:59+00:21:56Detail
16. Holičková LubicaSlovensko#397#CZE01:02:31+00:23:28Detail
17. Oulehlová JanaNadace na ochranu zvířat#322#CZE01:03:19+00:24:16Detail
18. Zákravská Kateřina#392#CZE01:04:16+00:25:13Detail
19. Kuníková AdélaŽebrák#320#CZEZDom101.01:04:54+00:25:51Detail
20. Beranková JaroslavaŽebrák#311#CZEZDom102.01:12:10+00:33:07Detail
21. Havlová KateřinaTT Loko Beroun#346#CZE01:12:10+00:33:07Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz