Oficiální Výsledková listina Říčkovský GOLEM 2018
21. 7. 2018

muži Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloběh
1. Kynický LukášKonrad Tools Team#100#01:31:09.4900:07:09.7401:00:18.2400:23:41.50Detail
2. Doleček JosefFort SMC#75#01:31:51.31+00:00:41.8100:08:10.2600:58:59.7400:24:41.31Detail
3. Pešek PavelSBR TRI-TEAM LITOMYŠL#38#01:33:25.69+00:02:16.1900:07:00.4801:03:32.8200:22:52.39Detail
4. Wiedermann Ondřej3D Fitness Race Team#69#01:37:22.78+00:06:13.2800:07:35.8001:04:19.9700:25:27.00Detail
5. Vaněk JanRoudnice nad Labem #62#01:37:31.81+00:06:22.3100:08:23.2201:04:52.9300:24:15.64Detail
6. Pech MichalÚO#81#01:38:47.17+00:07:37.6700:07:56.9001:03:37.7300:27:12.54Detail
7. Řehák TomášLukostřelba Jablonné#124#01:40:38.32+00:09:28.8200:09:04.0701:05:37.8200:25:56.42Detail
8. Dvořák JiříIndigo Cycling Team RK#71#01:40:42.83+00:09:33.3300:08:07.1201:03:38.3400:28:57.36Detail
9. Pospíšil PetrBrandýs nad Orlicí#42#01:40:48.59+00:09:39.0900:09:58.4800:59:45.6700:31:04.44Detail
10. Dražan TomášDobruška#128#01:40:49.34+00:09:39.8400:09:26.8001:04:09.9100:27:12.62Detail
11. Kovář JanCTC Fort SMC#129#01:41:33.04+00:10:23.5400:08:37.0601:06:25.1700:26:30.80Detail
12. Štumpf Eduard3D Fitness Race Team#125#01:42:30.65+00:11:21.1500:08:48.3601:06:22.9700:27:19.30Detail
13. Šebek MichalFort SMC#99#01:43:20.77+00:12:11.2700:06:40.5201:07:34.7800:29:05.46Detail
14. Kozák OndřejVysoké Mýto#86#01:43:42.03+00:12:32.5300:08:47.2801:08:12.9800:26:41.76Detail
15. Melsa Martinlb-training.com#32#01:43:43.24+00:12:33.7400:07:28.7001:06:33.4500:29:41.08Detail
16. Novotný JanPIJATLON#37#01:43:43.38+00:12:33.8800:09:01.1701:06:56.2200:27:45.98Detail
17. Šroler ZdeněkSokol Klášterec nad Orlicí#107#01:44:11.18+00:13:01.6800:09:11.3701:08:43.4200:26:16.39Detail
18. Moravec MartinVenc Tým UO#117#01:44:54.37+00:13:44.8700:09:19.3601:10:28.7000:25:06.30Detail
19. Vopat VáclavTJ Sokol Podlázky#103#01:45:08.89+00:13:59.3900:08:12.4401:07:41.7100:29:14.73Detail
20. Netolický DavidTriatlon Team Chrudim#126#01:45:40.11+00:14:30.6100:08:09.6201:08:19.8300:29:10.66Detail
21. Vondra TomášLoko Trutnov TT#65#01:46:56.42+00:15:46.9200:07:03.4301:11:48.3700:28:04.61Detail
22. Jeřábek JakubSK Býšť#19#01:47:23.26+00:16:13.7600:08:05.2601:12:22.7200:26:55.28Detail
23. Adamec JosefVenc Tým UO#116#01:47:41.57+00:16:32.0700:07:18.6301:10:34.6400:29:48.28Detail
24. Valdman JosefSKI Klub Pastviny#80#01:48:28.25+00:17:18.7500:07:45.5101:09:31.4400:31:11.29Detail
25. Pirkl MartinUO#121#01:50:13.56+00:19:04.0600:08:53.7101:09:54.7800:31:25.05Detail
26. Straňák TomášAC Gomango Hogner#118#01:51:09.62+00:20:00.1200:08:41.8001:11:20.4600:31:07.34Detail
27. Marek OndřejHO J. Gagarina#30#01:52:03.82+00:20:54.3200:10:36.5501:14:36.6300:26:50.63Detail
28. Nosek PetrPardubice#34#01:52:30.59+00:21:21.0900:10:46.8301:14:53.6600:26:50.09Detail
29. Škorpil JaromírLehokolo Azub Ibex#54#01:53:54.05+00:22:44.5500:09:59.6301:15:42.4400:28:11.97Detail
30. Uhlíř VojtěchLetohrad#60#01:54:08.06+00:22:58.5600:09:06.4601:15:22.7300:29:38.86Detail
31. Hylák JakubVyvet#115#01:54:15.43+00:23:05.9300:09:44.9201:12:46.7500:31:43.76Detail
32. Hylák AdamVyvet#114#01:56:13.87+00:25:04.3700:09:47.7301:12:45.3100:33:40.81Detail
33. Holubář PatrikVenc Tým UO#93#01:56:46.29+00:25:36.7900:10:54.4601:17:21.1600:28:30.66Detail
34. Dusbaba MilanLŠ na Martě#9#01:58:19.82+00:27:10.3200:09:24.2201:16:19.2500:32:36.34Detail
35. Mikulecký PavelCycling Team Brandýs#35#01:59:50.55+00:28:41.0500:11:37.4801:13:53.4700:34:19.59Detail
36. Fikr ZdeněkZedko Zerve#12#02:01:42.72+00:30:33.2200:11:06.7001:19:41.9900:30:54.02Detail
37. Rouch PetrSKI Klub#131#02:04:55.51+00:33:46.0100:09:18.6701:18:45.2400:36:51.59Detail
38. Ješina PetrKobylský vinný sklep#92#02:05:31.54+00:34:22.0400:11:07.3801:20:21.8600:34:02.29Detail
39. Friedl RadekPardubice#13#02:13:59.76+00:42:50.2600:08:55.9401:24:44.1500:40:19.66Detail
40. Jansa AdrianPraha#112#02:19:29.24+00:48:19.7400:12:44.7701:27:28.3800:39:16.08Detail
41. Leuchter VáclavModrá Ústřice#84#02:22:03.92+00:50:54.4200:11:01.2301:32:06.3600:38:56.32Detail
42. Divíšek DanielModrá Ústřice#83#02:22:04.03+00:50:54.5300:10:24.9401:32:45.0100:38:54.06Detail
43. Kouba TomášSokol Česká Třebová#111#02:33:20.15+01:02:10.6500:14:55.7601:35:43.2700:42:41.11Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz