Oficiální Výsledková listina Triatlon Poděbrady
27. 5. 2018

hlavní závod muži Kategorie M20-29

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Walter JanTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice #151#01:23:07.7100:10:51.3000:00:33.3900:45:29.1700:00:32.5600:25:41.27Detail
2. Kučera VítězslavKONRAD TOOLS TEAM#66#01:24:39.66+00:01:31.9400:09:35.5300:00:51.1500:46:28.8400:00:33.0400:27:11.08Detail
3. Souček JiříLawi Sport Team z.s.#19#01:25:12.18+00:02:04.4600:11:11.0500:00:51.1400:46:35.9400:00:27.1800:26:06.85Detail
4. Buršík Michal#122#01:27:09.09+00:04:01.3700:10:43.9300:00:43.9800:45:47.4200:00:37.6900:29:16.05Detail
5. Černohorský TomášTT Příbram, z. s.#226#01:27:35.56+00:04:27.8400:10:13.5200:00:46.5800:45:49.9400:00:35.7300:30:09.77Detail
6. Malinský PetrHST production#244#01:29:14.76+00:06:07.0400:11:38.1100:01:09.6100:47:42.1500:00:41.4700:28:03.41Detail
7. Kučírek TomášOMT#111#01:30:46.42+00:07:38.7000:11:47.5000:01:19.8100:49:31.7400:00:29.7100:27:37.64Detail
8. Korecký Štěpán#67#01:31:16.89+00:08:09.1700:10:35.6200:00:47.7100:50:51.9200:00:42.9700:28:18.65Detail
9. Vrbenský JakubTJ Slavoj Čáslav#60#01:32:03.23+00:08:55.5100:10:56.0000:01:16.1500:50:10.8600:00:47.6800:28:52.52Detail
10. Svoboda Václav1na1#22#01:34:03.89+00:10:56.1700:13:39.1500:01:00.0000:47:43.3500:01:08.1000:30:33.27Detail
11. Medlík JanNWOW#32#01:34:03.98+00:10:56.2600:10:45.2400:01:34.3800:49:57.0600:01:07.5100:30:39.78Detail
12. Valent Viliam#53#01:34:16.46+00:11:08.7400:12:49.7700:01:53.9100:48:10.7200:00:47.2900:30:34.75Detail
13. Plocek LukášIndividuální#113#01:34:49.30+00:11:41.5800:11:46.3200:01:23.8900:48:59.6600:00:51.8400:31:47.56Detail
14. Mužátko PavelIndividuální#221#01:38:13.07+00:15:05.3500:12:55.5300:01:04.2500:50:54.0100:00:30.9700:32:48.29Detail
15. Pilc DanielTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice #61#01:44:31.61+00:21:23.8900:12:02.9400:01:18.0900:55:49.5600:00:52.0300:34:28.97Detail
16. Varlamov AntonVarlamov & co#144#01:44:50.06+00:21:42.3400:15:32.9800:02:36.7900:51:59.2200:01:06.8300:33:34.22Detail
17. Bošek JanJeden na Jednoho#21#01:46:19.84+00:23:12.1200:13:51.6100:02:04.8600:50:36.6000:02:16.2300:37:30.52Detail
18. Mišík Juraj#94#01:50:02.64+00:26:54.9200:14:22.7100:01:40.5200:58:44.8900:00:41.6900:34:32.81Detail
19. Bondar GrygoriiVarlamov&co#145#01:50:09.09+00:27:01.3700:15:49.6000:02:20.9600:57:13.2000:01:01.5200:33:43.79Detail
20. Kurtulik Juraj#170#01:58:20.07+00:35:12.3500:15:12.4000:02:56.4801:00:46.3400:01:01.8200:38:23.02Detail
21. Černý MichalPSK Olymp Praha#183#02:08:47.86+00:45:40.1400:20:59.7200:02:19.3801:12:54.3400:00:34.5400:31:59.86Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz