Oficiální Výsledková listina Triatlon Poděbrady
27. 5. 2018

hlavní závod ženy Kategorie Z30-39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Králová LenkaEtriatlon Team#71#01:27:57.5900:58:57.9500:00:29.7700:28:29.86Detail
2. Rudolfová JitkaENERGY TEAM#51#01:29:25.44+00:01:27.8400:10:08.6100:00:40.8800:49:56.1100:00:31.3500:28:08.47Detail
3. Šnebergerová LucieTT Příbram, z. s.#5#01:33:49.54+00:05:51.9400:11:23.3100:00:49.7500:50:15.1400:00:42.2000:30:39.11Detail
4. Janovská Kateřina#161#01:37:42.79+00:09:45.1900:10:23.5300:00:54.9400:52:37.4000:00:40.5000:33:06.41Detail
5. Cibulková MarkétaIRON STARS BEROUN#100#01:37:59.82+00:10:02.2200:10:55.4400:01:52.3800:53:03.1400:00:50.8100:31:18.03Detail
6. Ciprová Dita#2#01:42:58.81+00:15:01.2100:13:18.7200:01:00.0000:54:01.8600:00:43.4300:33:54.79Detail
7. Dvořáková SimonaTria klub Podebrady#169#01:45:30.32+00:17:32.7200:15:13.9300:01:44.0800:52:38.1400:01:16.9100:34:37.25Detail
8. Teplá JanaTTT / ŠSK Újezd nad Lesy#16#01:45:51.33+00:17:53.7300:14:54.4600:01:07.3600:56:25.9800:00:37.4100:32:46.09Detail
9. Stejskalová EvaBenešov žije sportem#247#01:47:28.38+00:19:30.7800:15:56.7300:01:51.2000:53:50.3900:00:28.2800:35:21.76Detail
10. Fandelová Pavla#28#01:47:38.04+00:19:40.4400:13:58.8400:02:01.0400:54:42.2900:01:31.3800:35:24.46Detail
11. Pohanková GabrielaIndividuální#36#01:48:18.86+00:20:21.2600:15:52.4000:01:36.3900:55:27.4500:01:07.8800:34:14.72Detail
12. Humajová TerezaElab#129#01:48:53.31+00:20:55.7100:14:32.8300:01:11.9700:57:16.1600:00:50.3800:35:01.94Detail
13. Procházková Barbora#3#01:50:23.38+00:22:25.7800:13:40.2000:01:23.6600:58:26.8300:00:56.7200:35:55.94Detail
14. Mužátko Simona#220#01:54:11.35+00:26:13.7500:14:41.0200:01:07.5100:55:07.3500:00:56.5100:42:18.94Detail
15. Velínová Monika#143#01:56:26.72+00:28:29.1200:15:14.6800:01:46.6000:57:55.1200:00:42.7300:40:47.57Detail
16. Procházková Olga#182#01:57:18.05+00:29:20.4500:17:27.9700:01:30.9301:02:25.1600:00:31.8300:35:22.14Detail
17. Macounová Lucie#70#02:08:30.59+00:40:32.9900:16:08.2600:01:10.1301:02:57.1900:01:05.6000:47:09.39Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz