Oficiální Výsledková listina SaperCross Terezín Děti
2. 6. 2018

děti Kategorie Holky


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Chrastná Kristýna#2#00:14:38.21Detail
2. Ticháčková KristýnaZlín#34#00:15:33.39+00:00:55.18Detail
3. Hierschová Natálie#17#00:15:35.37+00:00:57.16Detail
4. Hajníková Anna MarieKladno#1#00:16:03.48+00:01:25.27Detail
5. Čapková AnežkaBohušovice nad Ohří#35#00:16:42.72+00:02:04.51Detail
6. Klímová Adéla#16#00:17:09.55+00:02:31.34Detail
7. Klímová Klára#15#00:21:02.51+00:06:24.30Detail
8. Špindlerová EliškaČeská Lípa#25#00:21:37.48+00:06:59.27Detail
9. Hlavsová BarboraMělník - Hlavsic team (c)#10#00:22:13.55+00:07:35.34Detail
10. Seňková Kristýna#30#00:26:32.49+00:11:54.28Detail
11. Berková Zuzana#39#00:28:21.20+00:13:42.99Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz