Výsledková listina Run for Movember
3. 11. 2018

Profi 14 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. CHURÁŇOVÁ RadkaAPM sport #244#00:56:5400:27:49.3200:29:03.86Detail
2. PHAM Thi LinhPraha 5#492#01:04:47+00:07:5300:32:24.0900:32:22.71Detail
3. ZÍTKOVÁ Kateřina Praha#545#01:05:35+00:08:4100:32:05.4900:33:28.96Detail
4. VÍTOVÁ KamilaŠneci v běhu#534#01:09:15+00:12:2100:33:40.6400:35:34.24Detail
5. KRATKA LuciePraha 4#446#01:09:50+00:12:5600:34:08.7800:35:40.48Detail
6. NEKULOVÁ Alenarun4fun#475#01:10:24+00:13:3000:35:49.4600:34:34.01Detail
7. ŠMEJKALOVÁ OlgaPraha#519#01:11:49+00:14:5500:34:36.0800:37:12.38Detail
8. VRBKOVÁ PavlaLedeč Nad Sázavou#541#01:13:23+00:16:2900:36:57.3600:36:25.48Detail
9. MÁLKOVÁ LucieSRTG Kolin#463#01:13:59+00:17:0500:36:20.7200:37:37.75Detail
10. SYCHEVSKA Nataliia#699#01:14:51+00:17:5700:37:15.1600:37:35.68Detail
11. KROUPOVÁ KarolínaChomutov#553#01:16:03+00:19:0900:36:14.6000:39:47.62Detail
12. ČERMÁKOVÁ SilvaPraha#412#01:16:08+00:19:1400:37:18.2400:38:49.48Detail
13. ADAMOVA Miroslava Stará Boleslav #403#01:16:53+00:19:5900:37:39.3300:39:12.85Detail
14. KUKAČKOVÁ PetraAtlas Copco#624#01:17:13+00:20:1900:37:45.4200:39:26.89Detail
15. BENEŠOVÁ KristýnaKiki a Maki#562#01:17:15+00:20:2100:38:18.3700:38:56.41Detail
16. ČALFOVÁ Andrea#411#01:17:24+00:20:3000:37:47.5600:39:36.02Detail
17. ŠUBRTOVÁ Barbora#525#01:17:30+00:20:3600:37:56.4700:39:32.72Detail
18. SILINA UlianaMedtronic#507#01:17:39+00:20:4500:38:26.4700:39:12.39Detail
19. ČERVENÁ VladimíraVienna House#550#01:18:09+00:21:1500:38:31.8100:39:36.89Detail
20. LISÁ BlankaEpiroc#459#01:18:47+00:21:5300:38:34.8700:40:11.60Detail
21. VOBOŘILOVÁ Veronika Praha #535#01:18:47+00:21:5300:36:10.1900:42:36.30Detail
22. KOLSKÁ MonikaPraha#576#01:18:49+00:21:5500:39:05.7300:39:42.38Detail
23. ŠTĚRBOVÁ PetraBrandýs nad Labem - Stará Boleslav#524#01:18:56+00:22:0200:38:48.2400:40:07.43Detail
24. VOLBRECHTOVÁ TerezaBrandys nad Labem - Stará Boleslav#536#01:18:59+00:22:0500:38:47.6400:40:10.45Detail
25. KUBEŠOVÁ Radana Sokol Vršovice#453#01:19:01+00:22:0700:38:54.8200:40:05.71Detail
26. VALTROVÁ Helena#531#01:19:12+00:22:1800:38:56.9800:40:14.99Detail
27. ŠERÁKOVÁ ŽanetaPraha 10#517#01:19:35+00:22:4100:39:00.3100:40:33.89Detail
28. TRNKOVÁ IvaPraha#527#01:19:38+00:22:4400:39:07.4900:40:29.60Detail
29. KUBÁTOVÁ Mgr. PetraPraha#452#01:20:23+00:23:2900:40:47.5400:39:35.07Detail
30. JIČÍNSKÁ LenkaAtlas Copco#634#01:20:27+00:23:3300:39:23.3600:41:03.31Detail
31. SOUHRADOVÁ EvaPraha#510#01:20:55+00:24:0100:37:42.8000:43:12.12Detail
32. FIALOVÁ HanaAtlas Copco#636#01:21:48+00:24:5400:39:30.3400:42:17.37Detail
33. HLAVÁČOVÁ Denisa#587#01:22:05+00:25:1100:39:39.0800:42:25.07Detail
34. JANČÍKOVÁ AlexandraPraha#586#01:22:05+00:25:1100:41:04.6500:41:00.21Detail
35. ŠAMŠULOVÁ Zuzana#516#01:23:15+00:26:2100:40:53.2600:42:21.52Detail
36. KRAJČOVÁ VeronikaPraha-lipence#444#01:24:52+00:27:5800:40:52.8400:43:59.00Detail
37. HONSOVÁ SoňaPraha#428#01:25:09+00:28:1500:40:56.4200:44:11.96Detail
38. PROCHÁZKOVÁ LenkaPraha#498#01:25:31+00:28:3700:41:15.5500:44:14.87Detail
39. LANGEROVA LucieHanušovice#458#01:27:22+00:30:2800:42:52.9600:44:28.75Detail
40. ADAMOVÁ EvaPraha 7#402#01:27:28+00:30:3400:42:29.7300:44:57.29Detail
41. KOVÁŘOVÁ VladimíraPísek#442#01:28:13+00:31:1900:43:09.0300:45:02.99Detail
42. HORČIČKOVÁ IvetaSRTG Kolin#429#01:29:42+00:32:4800:42:22.2000:47:19.63Detail
43. ŠABATOVÁ PetraPraha 9-Vinoř#514#01:30:36+00:33:4200:42:38.9700:47:56.53Detail
44. LACHMAN StephaniePraha#456#01:30:40+00:33:4600:43:37.5900:47:01.94Detail
45. KUMOSIC SelmaMladá Boleslav#592#01:31:22+00:34:2800:44:06.1700:47:15.52Detail
46. VOSÁTKOVÁ Zuzana Praha#538#01:31:29+00:34:3500:46:28.5500:44:59.77Detail
47. ZOUBKOVÁ ErikaPraha#547#01:34:07+00:37:1300:45:07.9000:48:58.92Detail
48. RAUTNEROVÁ OlgaPraha#502#01:35:37+00:38:4300:44:49.4600:50:47.11Detail
49. NAJSROVA SilvieJanssen Movember#473#01:36:23+00:39:2900:46:53.8000:49:28.39Detail
50. JIROVA Zuzana Praha#438#01:36:50+00:39:5600:48:15.7700:48:34.01Detail
51. KOZLOVA Marianna#443#01:40:04+00:43:1000:44:39.1400:55:24.06Detail
52. ŠTANCLOVÁ MichaelaSK Gym Humpolec#522#01:42:58+00:46:0400:51:52.4200:51:05.37Detail
LOSOSOVÁ KristýnaMedtronic#462#00:00:0000:32:56.57Detail
PRÁGLOVÁ KateřinaPraha#496#00:00:0000:44:27.04Detail
SOÓSOVÁ VeronikaŠumperk#509#00:00:00Detail
KLIEROVÁ Irena#9999#00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz