Oficiální Výsledková listina Noční triatlon
16. 6. 2018

Týmy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplavání + D1koloD2běh
1. Vojtíšek VladimírBehejsnami.cz#50#01:03:55.3400:07:31.6500:34:44.78 00:00:23.8200:21:15.07 Detail
2. Tichý MartinRychlí Bohdaňáci#22#01:04:48.74+00:00:53.4000:05:57.9900:36:52.82 00:00:15.8300:21:42.08 Detail
3. Y XSkalákovi#20#01:08:27.68+00:04:32.3400:07:37.0100:36:28.42 00:00:20.9700:24:01.26 Detail
4. Kašparová IvaIva, David, Štěpán#49#01:12:52.83+00:08:57.4900:07:41.7600:37:14.43 00:00:20.2600:27:36.36 Detail
5. Y XPolsko/Gruzie#17#01:31:45.67+00:27:50.3300:07:15.9000:54:31.50 00:00:15.9200:29:42.33 Detail
6. Klemša ZdeněkDva v tom#24#01:45:56.89+00:42:01.5500:07:13.0600:47:16.56 00:00:35.0400:50:52.22 Detail
DNS Tišer MatoušKT-GaMaRol#404#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz