Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
2. 9. 2018

hlavní 9 km Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Mikula MiroslavIron Stars Beroun#170#00:34:58Detail
2. Karas TomášBohutín#29#00:38:24+00:03:26Detail
3. Vaněk PavelPraha#186#00:39:45+00:04:47Detail
4. Kotěra LadislavSC Zmaštěný stroje#211#00:42:12+00:07:14Detail
5. Smělý JaroslavBeroun#77#00:42:31+00:07:33Detail
6. Fencl RadekSK Vlaška#14#00:42:57+00:07:59Detail
7. Seeman TomasMedicina#65#00:43:11+00:08:13Detail
8. Rada PetrChrustenice#222#00:43:41+00:08:43Detail
9. Škarda MilanAC falcon Rokycany#89#00:43:56+00:08:58Detail
10. Vavra PavelVorvani#94#00:44:04+00:09:06Detail
11. Větrovský Petr#188#00:44:15+00:09:17Detail
12. Pirona PaoloPraha#52#00:45:50+00:10:52Detail
13. Dítě MartinŠtěchovice#11#00:50:05+00:15:07Detail
Butzke PetrKotva Braník#9#00:00:00Detail
DNS Henych PetrLiberec#24#DNS Detail
DNS Turek JiříChaloupky#93#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz