Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
2. 9. 2018

hlavní 9 km Kategorie Z55plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Malisova KarlaSabzo#39#00:45:28Detail
2. Hartmanová StanislavaOxygen Příbram#20#00:50:21+00:04:53Detail
3. Valentová KvětoslavaHasiči Praha#183#00:53:02+00:07:34Detail
4. Svobodová DanaPivovar Zlosyn#84#00:56:14+00:10:46Detail
5. Beránková JaroslavaŽebrák#6#01:02:10+00:16:42Detail
6. Bartošová MiladaPříbram#4#01:04:28+00:19:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz