Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
2. 9. 2018

dětské závody Kategorie žáci 10 – 11 let


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pergl VojtěchStřela Žebrák#128#00:04:37Detail
2. Urx TomášTřebotov#339#00:04:38+00:03:37.27Detail
3. Marhoul VáclavTJ Sokol Říčany a Radošovice#365#00:04:44+00:03:43.27Detail
4. Ondřejka ProkopMEFIS#306#00:04:47+00:03:46.27Detail
5. Korbel MatyášLoko Beroun#386#00:04:49+00:03:48.27Detail
6. Horník MarekLoko Beroun#383#00:04:50+00:03:49.27Detail
7. Brožík IvanAtletika Benešov#104#00:04:58+00:03:57.27Detail
8. Pešek DominikStřela Žebrák#385#00:04:59+00:03:58.27Detail
9. Bubník LukášStřela - Žebrák#106#00:05:11+00:04:10.27Detail
10. Pech KarelStřela Žebrák#388#00:05:15+00:04:14.27Detail
11. Resch TomášStřela Žebrák#391#00:05:17+00:04:16.27Detail
12. Šedivec Matěj VítekLoko Beroun#394#00:05:26+00:04:25.27Detail
13. Modr JakubKarlštejn#428#00:05:31+00:04:30.27Detail
14. Lochman MatějNaboso.cz/Praha 2#325#00:06:09+00:05:08.27Detail
15. Novák LukášSK Sporting PB#172#00:06:31+00:05:30.27Detail
DNS Krtek OndřejLOKO Beroun#121#DNS Detail
DNS Sedivec MatejLoko Beroun#199#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz