Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
2. 9. 2018

dětské závody Kategorie žákyně 10 – 11 let


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Míková BarboraLoko Beroun#126#00:04:18Detail
2. Mandíková DanielaAtletika Jižní Město#322#00:04:29+00:03:28.27Detail
3. Pánková TerezaLoko Rakovník#174#00:04:47+00:03:46.27Detail
4. Jeníková MartinaSK Sporting Příbram#118#00:04:52+00:03:51.27Detail
5. Havelkova KristinaAC Praha 1890#113#00:04:57+00:03:56.27Detail
6. Humlová EliškaStřela Žebrák#117#00:04:59+00:03:58.27Detail
7. Diedrichová EliškaStřela Žebrák#398#00:05:02+00:04:01.27Detail
8. Šamanová MarkétaLoko Beroun#380#00:05:03+00:04:02.27Detail
9. Nejedlá LucieLoko Beroun#393#00:05:08+00:04:07.27Detail
10. Řeháková LauraAtletika Benešov#132#00:05:13+00:04:12.27Detail
11. Nademlejnská ŠárkaLokomotiva Beroun#337#00:05:15+00:04:14.27Detail
12. Vyšínská EmaAtletika Neratovice#332#00:05:15+00:04:14.27Detail
13. Pokorná TerezaLoko Beroun#392#00:05:23+00:04:22.27Detail
14. Burešová MarkétaHlásná Třebáň#341#00:05:30+00:04:29.27Detail
15. Bishofová JosefínaPraha#389#00:05:31+00:04:30.27Detail
16. Špírková KarolínaLoko Beroun#384#00:05:32+00:04:31.27Detail
17. Vykysalá AnnaLoko Beroun#303#00:05:53+00:04:52.27Detail
18. Konopáčová MagdalenaLoko Beroun#368#00:05:55+00:04:54.27Detail
19. Valuchová VeronikaZš Bratří Venclíķů #185#00:05:55+00:04:54.27Detail
20. Zděnovcová AnetaSporting Příbram#200#00:05:58+00:04:57.27Detail
21. Ježková RozkaSrbsko#371#00:06:04+00:05:03.27Detail
22. Hájková BáraLokomotiva Beroun#334#00:06:05+00:05:04.27Detail
23. Sýkorová AnnaStřela Žebrák#387#00:06:14+00:05:13.27Detail
24. Pašková EliškaLoko Beroun#354#00:06:18+00:05:17.27Detail
25. Sojková AnežkaLokomotiva Beroun#134#00:06:23+00:05:22.27Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz